Наши услуги

Нудиме

Монтажа на најсовремени изолациони матријали на цевоводни и каналски инсталации, и комплетна изведба на системи за греење.

Нудиме армафлекс изолација, цеваста изолација од камена волна и алуминиуска заштита на изолација

Компанијата располага со сопствен деловен простор и товарно возило за транспорт на производите до своите клиенти.

Основна дејност на Фирмата е изведување на сите видови системи за изолација за заштеда на енергија на каналски и цевоводни системи за греење и ладење. ДУОТЕРМ е компанија која нуди квалитет, пристапни цени и услови за потрошувачите,а главна одлика ќе биде квалитетот и брзината на изработка и монтажа на системите со што ќе се разликуваме од нашите конкуренти на пазарот.