ЗА ДУОТЕРМ

ЗА ДУОТЕРМ

Монтажа на најсовремени изолациони матријали на цевоводни и каналски инсталации, и комплетна изведба на системи за греење.

Нашата приказна

Фирмата ДУОТЕРМ е основана во Февруари 2018 година во Скопје од двајца ентузијасти со претходно работно искуство и желба за напредок. Компанијата располага со сопствен деловен простор и товарно возило за транспорт на производите до своите клиенти.

Наша мисија

Основна дејност на Фирмата е изведување на сите видови системи за изолација за заштеда на енергија на каналски и цевоводни системи за греење и ладење и комплетна изведба на системи за греење.

ДУОТЕРМ е компанија која нуди квалитет, пристапни цени и услови за потрошувачите,а главна одлика ќе биде квалитетот и брзината на изработка и монтажа на системите со што ќе се разликуваме од нашите конкуренти на пазарот.