KONTAKT

Na kontaktoni

Për informacione më të detajuara për shërbimet tona

Kontakt dhe informacione

Bulevard 12 Makedonska Brigada

1000 Shkup

Lokacioni:

QT Lagjja Lisiçe, Lokal nr. 28g